Top
 

Rooster

Wil je een sessie meedoen?
Klik dan op onderstaande button en meld je aan voor de sessie van jouw keuze.

Hoe geef je jezelf op voor een sessie?

Vanwege corona en de maatregelen hebben we helaas onze eigen fysieke studio moeten sluiten. Om deze reden vind je in ons rooster een aantal online lessen, een sessie in de tuin, en externe sessies in opdracht van andere yogascholen. Voor de online- en tuinsessies kun je je per losse sessie aanmelden via onderstaand rooster. Om je aan te melden voor de externe sessies (in het geel) ga je naar de website die in de omschrijving van de betreffende sessie wordt weergegeven. Voor alle externe sessie gelden de tarieven en regels van de betreffende yogaschool.

Voor de online- en tuinsessies geldt het volgende: klik in het rooster rechtsboven op het pijltje naar rechts om naar de juiste week te gaan. Een sessie gezien die je aantrekt? Probeer ‘m uit! Je kunt meteen zien of er nog plek is, dat geeft de gekleurde balk aan de rechterkant van de betreffende sessie aan. Is de balk rood, dan is de sessie reeds volgeboekt. Een groene balk geeft aan dat er nog vrije matjes zijn, je kunt boeken! Klik daarvoor op de sessie, log in met jouw account (of maak ter plekke een account aan) en bevestig je boeking.

Je kunt als je wilt je matje al 7 dagen van te voren reserveren. De sessies gaan door bij minimaal 2 aanmeldingen. Om ervoor te zorgen dat iedereen weet waar hij of zij aan toe is vragen we je om je uiterlijk 3 uur van te voren aan te melden. Kosteloos annuleren kan ook tot 3 uur voor aanvang van de sessie. Indien op initiatief van de docent een sessie niet doorgaat wordt een eventueel afgeschreven rit uiteraard teruggeboekt.

De Relaxplek en corona

Lees vóór deelname aan één onze activiteiten de coronaregels zoals wij deze toepassen bij de Relaxplek.