Top
 

Sfeerimpressie

Bekijk hier een impressie van de ambiance van De Relaxplek in hartje Westzaan.

Omdat we jou de allerfijnste relaxplek in jezelf gunnen hebben we veel liefde en luxe de inrichting in De Relaxplek gestopt. Je ontvangt meer van wat je uitzendt, dus hoe chiller jij je voelt, hoe sneller je jouw eigen relaxplek vindt. En daar worden wij erg blij van!

Op de begane grond vind je onze ruimte die optimaal is ingericht om te bewegen, te rusten en diep te relaxen. Het is een mooie, sfeervolle en zeer verzorgde ruimte waar het je aan niets ontbreekt. De infrarood (vloer)verwarming zorgt voor optimaal comfort. Tevens staan onze ecovriendelijke matten en props van Ecoyogi volledig tot je beschikking. Als je wilt mag je uiteraard ook je eigen matje mee brengen.

“Was een fijne les en ’t even nakletsen ook!” – Loes van Gerven

Lounge/vergader- en trainingsruimte

En ja, je hebt de tijd, alle tijd. Daarom ben je na de sessie, als jij daar behoefte aan hebt, altijd welkom voor een fijne kop koffie of thee in onze heerlijke lounge. Zo kun je rustig de sessie navoelen, je relaxte gevoel nog wat langer vasthouden, en wellicht even connecten met anderen.

Benedenzaal

Bovenzaal

Momenteel wordt er hard gewerkt om van de zolder ook een mooie sfeervolle activiteitenruimte te maken. Wij hopen deze eind maart in gebruikt te kunnen  nemen.

Wist je dat onze Relaxplek ook te huren is voor workshops, vergaderingen, trainingen of andere activiteiten?

Naar De Relaxplek huren

NB: De Relaxplek wordt niet verhuurd voor feesten en partijen.