Top
 

Unplug, check in

Heb jij weleens het gevoel dat je wordt geleefd?

Sta je altijd maar ‘aan’ en eist je werk of het leven veel aandacht?

Voel je een behoefte aan rust, en ruimte?

Dan is leren unpluggen en vervolgens bij jezelf inchecken heerlijk voor jou! Tijdens een ‘Unplug, check in’ sessie helpen we  je even uit de rat race te stappen. Van binnenuit weer te gaan voelen dat je leeft. Je zult levensenergie weer door je lijf voelen stromen, wellicht wel tot in -en vanuit- de kern van elke cel. Tijdens deze sessie leer je namelijk diverse manieren van ademen en mediteren. Er komen verschillende technieken langs, van krachtig en sturend tot zacht en volgend.

Er zijn vele opties en combinaties mogelijk. De tijd nemen voor ademen en zijn helpt je jezelf te helen van binnenuit. Het versterkt je immuunsysteem, verhoogt je longcapaciteit, werkt stress verlagend en mentaal verhelderend. Het maakt dat je je gezonder, en dus gelukkiger zult voelen. In contact met jouw eigen relaxplek. Deze sessie is geïnspireerd door onder andere mindfulness, meditatie en ademwerk.

 

LET OP! Heb je klachten/aandoeningen van het hart, de hersenen of met de bloeddruk? Neem je dan hier eerst even contact met ons op.

Vermindert stress en geeft rust

Versterkt het immuunsysteem

Brengt je dieper in contact met jezelf

Wil je weten hoe deze sessie voor jou voelt?
Probeer het eens uit met een proefsessie.