Top
 

Yang sessies

Hou jij van bewegen, en bezig zijn?

Maar dan wel op een vriendelijke, bewuste wijze?

Soms lekker actief, de andere keer juist wat rustiger?

Dan is een Yang sessie voor jou een heel fijne manier om relaxt te worden, je eigen relaxplek te optimaliseren. Tijdens een Yang Sessie gaat het namelijk om jou, jouw adem en jouw lichaam. Je gaat steeds meer mindful leren bewegen.

Geen dag is hetzelfde, dus jij en je lijf ook niet. Hoezo zou je dan elke dag hetzelfde van jezelf vragen? Tijdens deze sessie leer je veilig bewegen, grenzen verkennen, en mogelijkheden en onmogelijkheden van elkaar te onderscheiden. Wij ondersteunen je hierbij door diverse opties aan te bieden en je bewust te maken van wat je doet en hoe dat voelt. Door vanuit rust en focus bewust en mindful te ademen en bewegen leer je je lijf steeds beter kennen en waarderen.

“Jeetje, wat voelt mijn lichaam beter na de sessies van afgelopen week!! Wat een verschil, echt heerlijk!! Ben grote fan van jou.” – Merel

Je leert per sessie te voelen wat op dat moment de juiste wijze van bewegen is, voor jou. Hierbij leer je je adem als gids te gebruiken, waardoor je beter in staat wordt spanningen in je lijf op te merken. Je komt meer in contact met jouw adem en jouw lijf en daardoor beter in balans. Je ervaart rust terwijl je je krachtiger, energieker en soepeler zult voelen. Zowel fysiek als mentaal. Deze sessie wordt telkens aangepast aan de behoefte van de aanwezigen en is geïnspireerd door onder andere zacht flowende hatha, en toegankelijke vinyasa yoga.

Geeft rust en focus

Maakt soepel en krachtig

Balans, voor lichaam en geest

Wil je weten hoe Yang voor jou voelt?
Probeer het eens uit met een proefsessie.